Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Sute de spectatori la parada tradiţiilor

22 decembrie 2014 | Cultura

ursManifestările au avut loc în cadrul celei de-a 40-a ediţii a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Din bătrâni, din oameni buni”. Coloana de urători, formată din grupuri din judeţ, din ţară, dar şi din Republica Moldova, a plecat din Piaţa Revoluţiei şi a urmat traseul Casa de Cultură a Sindicatelor, Colegiul Naţional „Laurian”, sens giratoriu Bazar, Calea Naţională, Mall, Rapsodia şi Piaţa Revoluţiei.  Aceasta a fost precedată de o caleaşcă trasă de doi cai şi a fost însoţită pe tot traseul de jandarmi şi poliţişti. Faţă de anul trecut parada a fost insa ceva mai

mică, iar colindătorii au mers mai repede din cauza ploii şi a lapoviţei. Singurii care au mers mai încet au fost insa cei 55 de urşi de la Dofteanca, Bacău. Aceştia au rămas în urma coloanei principale, iar botoşănenii au putut in schuimb să-i vadă mai bine. După terminarea paradei, artiştii populari au prezentat un spectacol pe scena din Piaţa Revoluţiei, dar şi în afara acesteia, fiindcă participanţii, fugăriţi de lapoviţă, au ales să-şi repete momentele în faţa primăriei sau pe holul Consiliului Judeţean. În total au evoluat în faţa botoşănenilor nu mai puţin de 24 de formaţii, care şi-au prezentat programele de cântece, jocuri şi colinde. Manifestările au avut loc în cadrul celei de-a 40-a ediţii a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Din bătrâni, din oameni buni”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri