Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Teodor Dimitriu, fostul director al AJOFM Botoșani, s-a stins din viață. „Prieten drag, nu te vom uita niciodată!”

18 iulie 2021 | Eveniment

Teodor Dimitriu, fostul director al AJOFM Botoșani, s-a stins din viata.

Cu sufletul împietrit am aflat de moartea neașteptată a colegului nostru Teodor DIMITRIU, director al AJOFM Botoșani. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere.
Din păcate, nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Pe TEO, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată.
Este greu atunci când pierzi un prieten, însă moartea lui TEO ne provoacă o durere, împotriva căreia nu există niciun medicament.
În astfel de momente contează doar amintirea pe care a lăsat-o în urmă, iar el a fost un OM deosebit care a făcut multe lucruri bune pentru comunitate, pentru noi toți.
Domnul să-l răsplătească pentru faptele sale!
Noi, prietenii și colegii din PSD, îi vom păstra amintirea vie. Gândurile de mângâiere și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia greu încercată în aceste momente de durere.
Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în grădina Sa!
Sincere condoleanțe familiei!
Prieten drag, nu te vom uita niciodată!

Colegii și prietenii din PSD Botoșani

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri