Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Ţigări de contrabandă ascunse în canapele, ghivece cu flori sau în podul casei, descoperite în urma unor percheziții în judeţul Botoşani

17 februarie 2023 | Fără categorie

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat, în urma unor percheziții domiciliare, aproximativ 4.000 pachete ţigări, în valoare de peste 51.000 lei, disimulate în diverse locuri din casele unor botoșăneni, cum ar fi căptuşeala canapelei, ghivece cu flori sau podul casei.

În data de 16.02.a.c., în baza unor mandate emise de către Judecătoria Botoşani, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat percheziții domiciliare la cinci imobile de pe raza judeţului Botoşani.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării de la trei locații cantitatea totală de 3950 pachete cu ţigări. Cea mai mare cantitate de țigări a fost descoperită în casa unui botoşănean, ascunsă în căptuşeala unor canapele, restul țigărilor fiind ascunse în ghivece cu flori sau în podul casei, mascate în spatele unor scânduri de lemn.
Ţigările, în valoare de peste 51.000 lei (aproximativ 10.000 euro) au fost ridicate în vederea confiscării și transportate la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.
În continuare poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României. În cauză, cercetările continuă sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Prchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurie legale ce se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri