Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

URBAN SERV : Informații despre substanțele care sunt folosite în dezinfecția străzilor

2 aprilie 2020 | Fără categorie

Raportat la acțiunile de dezinfectare care au avut loc pana acum si cele care vor fi in continuare, conducerea societatii Urban Serv a prezentat informații despre substanțele care sunt folosite in dezinfecția strazilor.

1. Kemtek oxide
Este o soluție de ultima generatie produsă în Olanda , care are în compoziție dioxid de clor, un produs bicomponent cu procedura simpla de utilizare , în urma folosirii acestuia nerezultand produse reziduale.Nu este un produs coroziv. Are toate avizele de biocid TP2, TP4, TP5, TP 11 de la Ministerul Sănătății.Pentru dezinfecția de străzi concentratia avizată este cuprinsă între 0,4% Si 1%. Noi folosim o concentrație de 1%.
Nu este un produs nociv fiind pe baza de dioxid de clor , nu necesita clătire.

2.KS26
Este un agent care curăță si dezinfecteaza cu clor activ bactericid si fungicid.in urma acestuia rezulta spuma activă, necesita clătire.Coreapunde normelor de spălare si dezinfectare.
Componentele sale sunt organice și biodegradabile. Are toate avizele de la Ministerul Sănătății.

Al treilea produs are la baza hipocloridul de sodiu, il folosim in cazul in care nu mai avem în stoc primele două, este un produs avizat dar a caror efecte sunt mai scăzute fata de efectele de la primele două soluții.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri