Urmărit de autorităţile franceze pentru un prejudiciu de peste 200.000 lei, reținut la Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de autoritățile din Franţa.

În data de 11 august a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un cetățean moldovean, în vârstă de 34 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din Franţa, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii şi infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, prejudiciul cauzat fiind de peste 200.000 lei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

(Visited 13 times, 1 visits today)