Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins la vama Racovăț

1 mai 2024 | Infractional

Urmărit internațional pentru trafic de droguri, depistat de polițiștii de frontieră la Racovăț
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri.
În data de 30 aprilie 2024, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 36 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă INTERPOL de punere în aplicare a unui mandat de arestare din anul 2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni de trafic de droguri.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Purtător de cuvânt STPF Botoșani
Comisar șef de poliție Răcnea Minodora
Telefon 0758229927

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri