VESTE BUNĂ pentru județul Botoșani

După perioada în care guvernele Orban și Cîțu au blocat procedurile, astăzi, senatorul PSD Lucian Trufin și deputații Alexandra Huțu și Dan Șlincu n anunță că județul Botoșani este tot mai aproape de obținerea acordului de mediu pentru continuarea lucrărilor la BARAJUL de la VÂRFU CÂMPULUI.

Săptămâna aceasta au intrat în evaluare la ANPM și Agenția Națională pentru Arii Naționale Protejate (ANANP) două rapoarte complexe, tehnice și nu în ultimul rând, obligatorii. Ulterior, documentația va ajunge la ANAR, care după finalizarea tuturor documentelor, vă avea ca sarcină implementarea proiectului atât de mult dorit de botoșăneni.

Noi, parlamentarii PSD Botoșani, am purtat astăzi discuții referitoare la stadiul în care se află documentația necesară continuării acestei investiției atât de importante pentru județul nostru, cu directorul Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Sorin Lucaci și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), Adrian Bidu.
Monitorizăm în continuare cu atenție toate etapele care mai sunt de parcurs până la demararea efectivă a lucrărilor la ACUMULAREA VÂRFU CÂMPULUI”
, se arată într-o postare făcută de parlamentarii PSD pe o rețea de socializare.

În luna aprilie a acestui an, a mai avut loc o întâlnire cu ministrul mediului, apelor și pădurilor, Tánczos Barna, unde, parlamentarii botoșăneni au primit asigurări pentru ducerea la îndeplinire a acestui obiectiv.

(Visited 29 times, 1 visits today)