Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Vicele de la CJ, Liviu Toma candidează la Primăria municipiului Botoșani din partea Pro România

17 iulie 2020 | Politica

Vicepreședintele Consiliului Județan Botoșani Toma Liviu Constantin este candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Botoșani!

„PRO România se ține de cuvânt și aduce în fața alegătorilor oameni integri, cu experiență politică și profesională care să schimbe soarta municipiului.
Botoșănenii au nevoie un primar care să cunoască problemele orașului și care să își pună toată experința în slujba alegătorilor. Pro România este partidul în care domnul Toma Liviu Constantin poate lucra cu adevărat la soluționarea problemelor botoșănenilor și știe exact ce are de făcut.
A venit timpul ca Botoșaniul să nu mai fie orașul izolat din cauza infrastructurii precare.
A venit timpul ca în Botoșani, traficul să fie unul sigur, fără ca tramvaiul să deraieze lunar.
A venit timpul ca Botoșaniul să redevină un centru cultural atractiv, o destinație turistică prioritară și un oraș atractiv pentru investitori. Alături de echipa Pro România, domnul Toma Liviu Constantin se pune în slujba cetățenilor municipiului, pentru o altfel de politică în care cetățenii decid obiectivele oamenilor pe care i-au votat!
Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!
” declară deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul organizației județene Pro România.

„…..Consider ca am puterea si forța de a face echipa in politica si administrație in continuare , pentru a reuși sa facem tot ce este necesar pentru acest judet . Iar daca in acest partid Pro România valorile adevărate sunt apreciate atunci înseamnă ca pot sa ma alătur lor si sa încercam sa facem o altfel de politica. Avem nevoie de oameni cu experiența din toate domeniile ca sa putem face mai mult , trebuie sa putem lasa orgoliile deoparte si sa facem echipa indiferent de culoarea politica pentru a face traiul mai bun cetățenilor acestui judet . Mulțumesc pe acesta cale tuturor colegilor mei care m-au susținut de-a lungul anilor , sper ca nu i-am dezamăgit si ca ma înțeleg si le doresc succes in campanie , iar cei mai buni sa câștige . Seara frumoasa tuturor !”, a postat pe facebook Liviu Toma.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri