Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO 1 Decembrie a fost, pentru locuitorii din Coșula, o dublă sărbătoare!

1 decembrie 2022 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO:

1 Decembrie a fost, pentru locuitorii din Coșula, o dublă sărbătoare. Și-au cinstit eroii care au căzut pentru patrie în urmă cu mai bine de un secol și și-au onorat cele mai trainice cupluri din comună.

Într-un cadru festiv, cele 7 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit o nouă binecuvântare creștină. Slujba religioasă de mulțumire a fost urmată de momentul solemn al exprimării recunoștinței față de generația care a pus bazele comunității, în timpuri dificile, în care au știut să treacă, împreună, peste orice provocare.

La Nunta de aur au participat și invitați de seamă: președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, subprefectul Paula Berențan, consilieri județeni și directori de instituții, dar și familiile sărbătoriților.

Evenimentul, organizat de primarul Mircia Acatrinei și echipa sa din Primăria Coșula, dar și de Consiliul Local, a continuat cu un program artistic oferit de formațiile din comună, marcând, astfel, și Ziua Națională a României, manifestare din al cărei meniu nu puteau lipsi sărmăluțele și fasolea cu ciolan.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri