Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO A XV-a ediție a Festivalului Floare Albastră a adus, la Ipotești, în acest weekend, o mare de oameni de toate vârstele

26 mai 2024 | TOP Stiri, Video

A XV-a ediție a Festivalului Floare Albastră a adus, la Ipotești, în acest weekend, o mare de oameni de toate vârstele, dornici de distracție și de muzică bună.

Organizat în fiecare an în luna mai de Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu, tradiționalul eveniment oferă localnicilor, dar și botoșănenilor din zonele apropiate comunei Mihai Eminescu, două zile de divertisment de calitate, marcate cu spectacole de colecție.

În prima seară, sâmbătă, 25 mai, după ce a cunoscut tinerele talente din comună, publicul au cântat și a dansat împreună cu NICOLE CHERRY ȘI FLY PROJECT într-o atmosferă de club, chiar pe “Stadionul Luceafărul” din Ipotești.

Seara s-a încheiat un un foc de artificii.

Duminică, 26 mai, a doua zi de festival a început la prânz cu ceremonia religioasă și urmată de o altă ceremonie în care primarul Verginel Gireadă a acordat diplomele cuplurilor care au împlinit 50 de căsătorie, și a continuat până seara, târziu, cu un adevărat tur de forță susținut de nume mari ale muzicii românești: ORCHESTRA LĂUTARII CHIȘINĂULUI ALĂTURI DE NICOLAE BOTGROS, VLĂDUȚA LUPĂU &BAND, LUPII LUI CALANCEA ȘI SURORILE OSOIANU, CONSTANTIN ENCEANU, ALEXANDRU BRĂDĂȚAN ȘI DANIELA CONDURACHE.

La eveniment au participat, în calitate de invitați, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, parlamentari social democrați, consilieri județeni, primari din comunele învecinate, prieteni ai comunei Mihai Eminescu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri