Cele mai citite

loader-image
Botoșani
16:27, 20 aprilie 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 44 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Accident rutier cu puțin timp în urmă pe DE 58, în apropierea localității Zăicești

22 martie 2024 | TOP Stiri, Video


O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc în urmă cu puțin timp pe DE 58, în apropierea localității Zăicești. În eveniment au fost implicate un autoturism și un camion.

La fața locului au fost direcționați pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. Salvatorii au constatat că toate persoanele erau ieșite din mașini, iar un tânăr de 21 de ani, aflat în autoturism, avea nevoie de ajutor medical. Acesta a fost scos din interior de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani aflat în apropierea evenimentului rutier. El a fost preluat conștient de echipajul TIM-SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri