VIDEO/FOTO Administrația locală din comuna Corni funcționează într-un SEDIU NOU

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Administrația locală din comuna Corni funcționează într-un sediu nou, recent construit în centrul comunei, pe amplasamentul fostei primării.

Investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, a fost finanțată de la bugetul local și oferă angajaților administrației locale condiții decente de muncă, pe care nu le-au avut în sediul vechi, neîncăpător și total necorespunzător.

Clădirea nou construită, cu arhitectură distinctă, modernă și spațioasă și dotată la standarde înalte, începută în august 2021 și finalizată în luna noiembrie 2022, a fost inaugurată și sfințită în a treia zi de Crăciun, în prezența autorităților locale și județene.

Au răspuns invitației primarului Valerian Vărvăruc, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, senatorul Lucian Trufin, Dorin Birta – vicepreședintele CJ, Cosmin Andrei – primarul municipiului Botoșani, Bogdan Buhăianu – viceprimarul municipiului Botoșani, Angel Gheorghiu – primarul orașului Bucecea, Elena Paula Cojocariu Berențan – subprefect, consilierii județeni Cristina Breșug și Costel Pătrăuceanu și câțiva locuitori ai comunei.

Noul sediu administrativ al comunei Corni a fost gândit și demarat după ce proiectele de asfaltare, reabilitare școli și grădinițe, aducțiune de gaz, extindere rețele apă și canalizare au prins contur. Practic, este parte din strategia locală de îmbunătățire a infrastructurii, care mai include și alte proiecte finanțate din fonduri guvernamentale și europene.

(Visited 119 times, 1 visits today)