VIDEO/FOTO „ATELIERELE VERII” în comuna Dersca

Vara înseamnă vacanță, timp liber, distracție și momente vesele cu prietenii.

Când toate acestea se întâlnesc, bucuria este imensă, iar clipele devin neprețuite.

Pentru copii, aceste sentimente sunt de zeci de ori mai puternice și extrem de vizibile. Pentru cei 150 de copii din comuna Dersca, ziua de sâmbătă, 5 august a fost cea mai frumoasă zi de vară.

Preț de câteva ore și-au dat frâu liber energiei și imaginației la Atelierele Verii, organizate de Partidul Social Democrat Botoșani, prin deputații Alexandra Huțu și Dan Șlincu, și organizația locală a social-democraților din Dersca.

Și cei mici și cei mari au animat baza sportivă din centrul localității, pusă la dispoziție de primarul social-democrat Mihai Cazacu.

Aici au avut loc întreceri sportive, jocuri interactive, ateliere de desen, tir cu arcul, face painting și de chimie interactivă și multe alte activități care i-au captivat, pur și simplu. Și pe cei mici, și pe adulții care i-au susținut si au redevenit, pentru scurt timp, copii. Între aceștia, subrefectul, consilieri județeni, femeile social-democrate și părinți, deopotrivă.

Au primit diplome, au schimbat impresii la o felie de pizza și, în final, și-au propus să repete această experiență pe care au colecționat-o în albumul cu amintiri din vacanță.

(Visited 800 times, 5 visits today)