Cele mai citite

loader-image
Botoșani
23:05, 24 iulie 2024
temperature icon 21°C
cer acoperit de nori
Humidity 94 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:40
Sunset Sunset: 19:58

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO BOTOSANI: A inceput a VIII-a editie a Cupei SAJ la minifotbal

20 septembrie 2023 | Video


Angajati din Serviciile de Ambulanta Judetene s-au intalnit la Botosani pentru a VIII-a editie a Cupei SAJ la minifotbal, competitie care are ca scop promovarea sportului, dar si dezvoltarea relatiilor intre angajatii din sistem.

La acest eveniment participa 16 echipe din țară, împărțite în patru grupe câte patru echipe. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturilor competiției, marea finală fiind programată vineri de la ora 13.00.

La competitia din acest an, gazduita de judetul Botosani au fost prezenti la deschidere si oficiali din randul Consiliului Judetean, prin presedintele Doina Federovici, vicepresedintele CJ Dorin Birta.

Lotul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani este format din managerul SJA, Eduard Gurău, asistenții Irinel Cobuz, Alin Toma, Tiberiu Roman, Virgil Noroc, ambulanțierii Ovidiu Caia, Cristinel Bucșă, Daniel Amarandei, Ionuț Ungureanu, Marius Sănduleanu, Ciprian Sănduleanu, Claudiu Panțîru și George Stoleru.

Echipa Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani face parte din Grupa D, alături de reprezentanții județelor Maramureș, Galați și Bistrița Năsăud. Celelalte județe participante sunt: Timiș, Arad, Dâmbovița, Harghita (Grupa A), Cluj, Vaslui, Vrancea, Iași (Grupa B), București & Ilfov, Giurgiu, Alba și Sibiu (Grupa C).

In prima zi a competitiei echipa Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a reusit dupa primele doua meciuri disputate sa adune patru puncte.
Saj Botosani – SAJ Galati 2-0
SAJ Botosani – SAJ Bistrita-Nasaud 2-2

Campionatul de minifotbal se desfășoară pe durata cinci zile,evenimentul fiind găzduit de “Complexul Junior Arena” din Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri