VIDEO/FOTO Bunicii din comuna Bălușeni au fost, duminică, în centrul atenției

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Poartă pe umerii lor bucuriile și încercările unor timpuri grele, peste care au trecut împreună, fără să renunțe unul la celălalt.

S-au susținut și au mers în aceeași direcție, cu înțelepciune, pentru același scop: familia pe care și-au clădit-o fără să țină cont de greutăți, de lipsuri sau de alte obstacole.

S-au iubit și au rămas împreună jumătate de secol, o viață de om!

Modele pentru copiii și nepoții lor, pentru societate, bunicii din comuna Bălușeni au fost, duminică, în centrul atenției.

67 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de autoritățile locale, familiile și cunoscuții lor într-un cadru festiv, organizat de primarul Claudiu Doroftei și Consiliul Local la Căminul din localitate.

Seniorii au fost felicitați personal de ministrul muncii, Marius Budăi și au primit, în dar, din partea Primăriei, diplome, șampanie, flori și plicuri cu bani, în semn de prețuire pentru contribuția pe care și-au adus-o la viața comunității.

La Nunta de aur au participat președintele Consiliului Județean Botoșani Doina Federovici, parlamentarii social-democrați: Alexandra Huțu și Lucian Trufin, consilierii județeni Mioara Vâzdoagă și Cristina Breșug, consilieri locali și foarte mulți localnici.

Darul muzical pentru cuplurile de aur a fost oferit de Ansamblul „Cununa Bălușeni”, care a susținut un program artistic.

(Visited 1.766 times, 4 visits today)