Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Cântec, joc și voie bună la Ziua comunei Cosula

21 mai 2024 | TOP Stiri, Video


De ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena, locuitorii din Coșula au sărbătorit Ziua Comunei prin tradiționala întâlnire din centrul comunei.
Organizat de Primăria și Consiliul Local, evenimentul a debutat cu premierea cuplurilor de aur, respectiv seniorilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Felicitările au fost adresate de primarul Mircia Acatrinei, dar și de invitații lui- parlamentari social-democrați, consilieri județeni și invitatul de onoare, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Elena Federovici care, la rândul său, a sărbătorit o parte din ziua onomastică în satul natal, aproape de cei dragi.

Ca la orice sărbătoare muzica și voia bună au ținut isonul coșulenilor care s-au distrat și au cântat împreună cu artiștii populari care au evoluat în cele câteva ore de spectacol:Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor „iOAN COBÂLĂ”, interpreții Dan Doboș, Alina Huțu, Constantin Petrescu,Loredana Călin, Oleg Sacaliuc, dar și Ansamblul Pescărușii Suliței, Formația Bujorul- din Coșula, Alexandru Todirel Marin, Aura Adiaconiței, Ionuț Scripcariu, Iasmina Săcrieru, Giulia Cironohuz și Mihai Zancanu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri