Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Cântec, joc și voie bună la Ziua Comunei Mileanca

13 august 2023 | Video


Cu emoții, bucurie și voie bună! Așa au sărbătorit locuitorii din Mileanca ziua comunei, o sărbătoare pe care au așteptat-o aproape un an. Ziua de sâmbăta a fost dedicată copiilor și tinerilor, iar ziua de duminică, 13 august, a fost dedicată întregii comunități.

Evenimentul, organizat de Primarul Alexandru Azamfirei, Primăria și Consiliul Local al comunei Mileanca, a ajuns la a treia ediție și a oferit comunității ocazia de a petrece frumos, după multe luni de muncă.

Orice lucru bun începe cu Dumnezeu. Așa a început și ZIua comunei Mileanca. Cu o slujbă de mulțumire, oficiată după Sfânta Liturghie, în cinstea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, câteva dintre miile de familii care, în cei 400 de ani de existență a comunei, au clădit ceva frumos acolo unde au trăit.

Flori, diplome, felicitări și emoții, trăite alături de cei dragi, de cunoscuți și de oaspeți veniți din toată lumea. Dar și de autoritățile care au răspuns invitației de a sărbători împreună.

Au fost prezenți la eveniment reprezentanți ai CJ, parlamentari ai PSD Botosani, subprefectul judetului, directori de institutii și primari.

Ca în fiecare an, administrația locală a organizat și un spectacol pentru locuitorii comunei Mileanca. Un adevărat regal folcloric susținut de artiști valoroși din județ și din țară: Alexandru Brădățan, Dan Doboș și Carmen Cornaci, Orchestra Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă și soliștii săi, Ansamblul “Datina” din Botoșani, Ansamblul “Hora Dângeneană”, Ansamblul “Floarea Soarelui” din Săveni, Fanfara “Moștenitorii” și Grupul vocal „Gheorghe Mitoceanu” din Mileanca și alții.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri