Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Casa Mortuară, ridicata în Parohia „Sfântul Nicolae” din orașul Bucecea a primit binecuvântare

26 mai 2024 | TOP Stiri, Video


Duminică, 26 mai 2024, PS Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, s-au aflat în mijlocul comunității din orașul Bucecea, pentru a binecuvânta Casa Mortuară, ridicat în Parohia „Sfântul Nicolae”, păstorită de preotul paroh Marian Precob.

Icoanele din interiorul capelei, achiziționate cu sprijinul enoriașilor acestei comunități, au fost sfințite sâmbătă seara, iar duminică, după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, credincioșii au participat, cu mare bucurie duhovnicească, la slujba de sfințire a clădirii în care își vor petrece în rugăciune răposaţii .

La evenimentul mult așteptat de comunitate, au participat și Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, parlamentari, consilieri județeni dar și primarul orașului Bucecea, Angel Ghiorghiu.

Pentru inițiativa și aportul adus la construcția capelei, PS Părinte Nichifor Botoșăneanul a acordat distincții și diplome de vrednicie tuturor celor care s-au implicat în viața și activitățile parohiei, ctitorilor și celor care au contribuit financiar și au sprijinit acest proiect.

Între aceștia s-au regăsit și reprezentanții administrației publice locale și județene.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri