Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Comuna Hlipiceni și-a onorat valorile

6 mai 2024 | TOP Stiri, Video

A doua zi de Paște, într-un cadru festiv, autoritățile locale, slujitori ai bisericii și membri ai comunității s-au întâlnit în sala de sport pentru a aduce omagii celor care, prin muncă și dăruire, au pus umărul la construirea comunei și la promovarea ei.
Evenimentul organizat de primarulul Marian Luchian a debutat cu slujba de mulțumire pentru 9 cupluri de aur, care au conviețuit 50 de ani, sau chiar mai mult, împreună, la bine și la greu.
Rugăciunile soborului de 4 preoți au fost completate cu felicitările și florile dăruite bunicilor din Hlipiceni de membrii administrației locale, dar și de invitații lor.
În același cadru, fii ai satului care s-au făcut remarcați prin rezultate excepționale, în diferite domenii de activitate, au revenit acasă pentru a primi recunoștință din partea comunității, dar și din partea autorităților județene prezente la eveniment: președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, consilieri județeni, parlamentari, subprefectul Paula Berențan.

Au fost conferite diplome de onoare pictorilor Florin Prodan,George Spaiuc,Cristi Birzoies și Cristina Turicianu, halterofilelor Anca Grosu și Carmen Florentina Gînțu, cât și altor personalități ale comunei.
Tot luni, antrenorul reprezentativei de rugby a României, Romeo Gontineac, a primit titlul „Cetățean de onoare” al comunei Hlipiceni.
Sportivul a intrat în istoria rugbyului românesc, după ce mulţi ani a fost singurul tricolor care a jucat la patru Cupe Mondiale consecutive și este, în același timp, singurul jucător de rugby român care a jucat la o echipă sud-africană.

Și pentru ca sărbătoarea să fie completă, evenimentul s-a încheiat cu un program artistic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri