Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Condiții mai bune pentru vârstnicii din orașul Ștefănești

9 mai 2023 | Video


Consiliul Județean a investit aproximativ 2,4 milioane de lei pentru modernizarea Unității de Asistență Medico-Socială din oraș, în cadrul căreia persoanele vârstnice cu afecțiuni cronice beneficiază de servicii sociale, medicale și de îngrijire.

Recepția investiției s-a făcut în prezența conducerii executive a Consiliului Județean, președintele Doina Federovici și vicepreședintele Dorin Birta, a reprezentanților UAMS Ștefănești, Inspectoratului de Stat în Construcții, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, constructorilor, proiectantului și dirigintelui de șantier.

În clădiri noi, în spații moderne, funcționează bucătăria, sala de mese și spălătoria, dotate și utilate la standarde înalte. De asemenea, aici va fi organizat noul sediu administrativ.

Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Ștefănești are o capacitate de 35 de paturi. O investiție similară este aproape finalizată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Mihăileni.

FOTO

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri