Cele mai citite

loader-image
Botoșani
14:45, 20 aprilie 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 46 %
Wind 21 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 19 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Copreședinții AUR prezenți la Botoșani

3 august 2021 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor au participat, marți, la prima conferință de presă a organizației Județene.

George Simion și Claudiu Târziu au declarat că se află într-un turneu în zona Moldovei, pentru a interacționa atât cu membrii de partid, dar și cu simplii cetățeni care se confruntă cu o serie de probleme.

Ne-am propus să facem acest turneu în Moldova pentru a lua contact cu oamenii și să ne dăm seama dacă românii conștientizează situația în care se află. Instaurarea unei noi dictaturi prin aplicarea unei false relaxări, dar în fapt restricționată pe o falsă problemă medicală. În fapt se instituie măsuri care îngrădesc drepturile românilor”, a declarat Claudiu Târziu.

Cei doi parlamentari botoșăneni, senatorul Dorinel Cozma și deputatul Lucian Feodorov., au adus în discuție teme legate de drepturile și libertățile românilor astăzi, dar și de asigurarea cu apă permanentă a localităților din vestul județului, prin construirea barajului de la Vârfu Câmpului.

Reprezentanții conducerii centrale ai AUR, au declarat că în perioada următoare se vor organiza alegeri în organizațiile locale, pentru a maximiza activitatea partidului în teritoriu.

Liderii AUR au accentuat ceea ce au declarat în mai mult rânduri, că AUR nu va face alianţă sau coaliţie „nici cu stânga, nici cu dreapta” .

„Dintre actualele partide politice, nu ne interesează. Este unul din lucrurile pe care le-am repetat în timpul campaniei electorale. Cu siguranță vor lua naștere și alte partide și din alte zone, nu doar din zona conservatoare cu care vom putea colabora din afară sistemului care a condus timp de 30 de ani. Pe scurt; nu vom colabora nici cu PSD-ul, nici cu PNL-ul care au condus România timp de 30 de ani”, a declarat George Simion.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri