Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO COVID-19: URBAN SERV a trecut la dezinfecția stațiilor de transport în comun

18 martie 2020 | Video

VIDEO:

Autoritățile municipiului Botoșani au extins măsurile de protecție a populației în contextul pandemiei actuale. Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, în această seară Societatea Urban Serv a acționat pentru dezinfecția stațiilor de transport în comun din municipiul Botoșani. Operațiunea a fost făcută la comanda Primăriei.
„Igienizăm toate staţiile de transport din municipiul Botoşani cu o soluţie de clor care respectă normele legale şi vom continua şi zilele următoare cu toate măsurile pentru combaterea răspândirii coronovarisului”, a declarat Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv.

Operațiunea a început în Zona Industrială și a continuat în toate stațiile de tramvai și maxi taxi din municipiul Botoșani, supervizată fiind de viceprimarul Cosmin Andrei .
„Dezinfectam toate staţiile care sunt pentru Eltrans şi cele pentru societatea Microbuzul. În continuare avem propuse dezinfecţia troturarelor şi a altor spaţii publice care privesc siguranţa şi sănătatea cetăţenilor din municipiul Botoşani”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botosani.

GALERIE FOTO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri