Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO De ziua lor, copiii au dat viață orașului

1 iunie 2023 | Video


Un oraș vesel, colorat și plin de viață! Așa a fost, Botoșaniul, pe 1 iunie, ziua în care toți copiii sunt fericiți și sărbătoresc copilăria.

Cu părinți, bunici și frați, cei mici au ieșit din case și s-au bucurat de surprizele pe care autoritățile locale le-au pus la cale special pentru ei.
Au desenat pe asfalt, au jucat șah pe tabla gigant inaugurată, astăzi, în Parc, au participat la concursuri cu trasee aplicative și premii, și au fost afaceriști.

Confetti, baloane, expoziții, concursuri, spectacole de teatru, producții cinematografice cu acces gratuit, ateliere, flash-mob cu școală de dans și o paradă cu 70 de personaje de poveste- toate organizate pentru a le oferi, celor mici, o zi de poveste.

Activitățile distractive au avut și rol educativ. În Parcul Mihai Eminescu, cei mici au avut ocazia să vadă și să afle detalii despre utilajele societății de Salubrizare, care este rolul lor, cine și cum se îngrijește de curățenia orașului, dar și în ce măsură pot contribui oamenii la un mediu curat și sănătos.

După orele prânzului, Foișorul central al Parcului a devenit „Cetatea de scaun” a domnitorului Ștefan cel Mare, dar și scenă în aer liber pentru spectacolele Teatrului Vasilache.

Evenimentele au fost organizate de Primăria Municipiului Botoșani, Prefectura și Consiliul Județean Botoșani, împreună cu instituțiile din subordinea acestora, ATOP, elevi, voluntari și ONG-uri.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri