Cele mai citite

loader-image
Botoșani
03:11, 29 februarie 2024
temperature icon 4°C
cer acoperit de nori
Humidity 81 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:55
Sunset Sunset: 17:56

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO DOINA FEDEROVICI: „Am promis că la hramul celor două mănăstiri, Vorona și Sihăstria Voronei, pelerinii vor putea veni la slujbe pe un drum asfaltat”

7 septembrie 2022 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Constructorii au turnat primele două straturi de asfalt pe întreaga lungime a Drumului Mănăstirilor, DJ 208H Vorona – Oneaga – Pădureni.
După ce săptămâna trecută s-a așternut un nou strat de asfalt de la sensul giratoriu din Vorona și până la Mănăstirea Voronei, în aceste zile s-au turnat primele două straturi și pe ultimul sector din Drumul «Mănăstirilor», astfel că circulația spre lăcașurile de cult se face în condiții foarte bune.

„Am promis că la hramul celor două mănăstiri, Vorona și Sihăstria Voronei, pelerinii vor putea veni la slujbe pe un drum asfaltat și ne ținem de cuvânt. După ce săptămâna trecută s-a așternut un nou strat de asfalt de la sensul giratoriu din Vorona și până la Mănăstirea Voronei, în aceste zile s-au turnat primele două straturi de asfalt și pe ultimul sector din Drumul «Mănăstirilor», astfel că circulația spre lăcașurile de cult se face în condiții foarte bune”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Drumul „Mănăstirilor” în lungime de 12,7 kilometri, are o importanță foarte mare pentru județul Botoșani, fiind un vector de dezvoltare a turismului în zonă.
Modernizarea acestui sector de drum este un proiect al Consiliului Județean Botoșani, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și din bugetul județean. Valoarea actualizată a proiectului este de 35 de milioane de lei, dintre care Consiliul Județean va suporta opt milioane de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri