Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Drumul Prăjeni-Plugari într-o nouă etapă! A început turnarea stratului de balast stabilizat pe cei 2,77 kilometri de drum

7 iulie 2021 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, și Cătălin Gheorghian, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, s-au întâlnit ieri în localitatea Prăjeni, limita cu județul Iași, cu reprezentanții firmei care efectuează lucrarea de modernizare, întrucât s-a intrat într-o nouă etapă privind modernizarea drumului ce leagă cele două județe.

Astfel, de ieri a început turnarea stratului de balast stabilizat pe cei 2,77 kilometri de drum, pentru că apoi să poată turna primul strat de asfalt.

„În acest moment se toarnă stratul de balast stabilizat, lucrările aflându-se în grafic. Este o lucrare complexă susținută de constructor, care va termină lucrarea în cel mai scurt timp posibil, în condițiile în care, imediat, se va trece la turnarea celor două straturi de asfalt. Consiliul Județean asigura partea de finanțare, vorbim de 8,5 milioane de lei, suma pe acre o asigurăm integral din bugetul județean”, decara Doina Federovici, președintele CJ Botoșani.

Întrucât traficul se defășoara pe un singur sens, autoritățile au purtat discuții cu reprezentanții firmei, pentru a găsi cele mai bune soluții de lucru, astfel încât participanții la trafic să nu aibă de suferit.

Vă reamintim că valoarea contractului semnat este de 7.279.503,16 lei, fără TVA, pentru cei 2,77 kilometri de drum.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri