VIDEO/FOTO Eveniment cu mare încărcătură emoțională pentru mai mulți locuitori ai orașului Bucecea


Marți a fost o zi cu mare încărcătură emoțională pentru mai mulți locuitori ai orașului Bucecea.

Sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril a fost ocazia perfectă pentru a aduce recunoștință celor care au clădit comunitatea, care au militat pentru dezvoltarea ei, dar și celor care astăzi o reprezintă cu cinste și onoare.

La inițiativa primarului Angel Gheorghiu, în cadrul unei ceremonii publice, Primăria și Consiliul Local a felicitat 12 cupluri care au împlinit 50 de ani și 60 de ani de căsnicie. Momentul a fost însoțit de o slujbă religioasă de mulțumire, la care au participat și membrii familiilor premiate.

În cadrul aceleiași ceremonii au fost evidențiați alți 6 buceceni care, prin munca, știința și pasiunea lor, și-au pus amprenta pe dezvoltarea comunității. Nume importante nu doar pe plan local, acești locuitori au primit titlul de “Cetățean de onoare al orașului Bucecea” . Decernarea titlului a avut loc în prezența președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a vicepreședintelui Dorin Birta, a fostului primar Andron Țîmpău, a viceprimarului, consilierilor locali și conducerii Liceului Tehnologic Bucecea.

Tot marți au fost premiate și cele 13 tinere din Bucecea care se antrenează la FC Botoșani, și a fost anunțată înființarea Ansamblului folcloric “Ciobănașul”.

(Visited 1.458 times, 2 visits today)