Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO. Explozie la Dedeman. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

7 iunie 2024 | Eveniment, TOP Stiri

O explozie urmată de incendiu s -a produs, în urmă cu puțin timp, într-un magazin de materiale de construcții de la intrarea în municipiul Botoșani, dinspre Suceava. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Din primele informații, șapte persoane au fost rănite și privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieșit singure din magazin. Se intervine pentru căutarea alte persoane surprinse ij magazin și pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor . A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri , una s-a prezentat singură în UPU SMURD.

Dintre acestea, 10 bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 32 și 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic. a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital de arși din țară. Celelalte victime prezintă arsuri su traumatisme.

În urmă evenimentului produs în municipiul Botoșani, au rezultat 13 victime, 12 dintre acestea salvate de pompieri. Una dintre persoanele afectate s-a prezentat singură la Unitatea de Primiri Urgențe.

Un bărbat intubat, ventilat mecanic, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Căutările continuă în interiorul centrului comercial.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri