Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Începând de miercuri, și cei 15.000 de locuitori din Ripiceni, Manoleasa, Mihălășeni și Dângeni, au acces la servicii medicale de urgență profesioniste, în timp util

24 august 2022 | Video

Începând de miercuri, și cei 15.000 de locuitori din Ripiceni, Manoleasa, Mihălășeni și Dângeni, au acces la servicii medicale de urgență profesioniste, în timp util.

Autoritățile au inaugurat substația de la Ripiceni, a doua înființată în această vară de Serviciul Județean de Ambulanță, cu scopul de a reduce timpul de așteptare și, implicit, de a crește șansele la viață a pacienților din zonă.

Substația de la Ripiceni deservește o suprafață de aproximativ 300 de kilometri pătrați, adică 6% din suprafața județului și este gura de oxigen pe care o așteptau toți locuitorii de pe malul Prutului.

Noua structură de salvare va funcționa în dispensarul comunal. Acesta va fi reabilitat și dotat cu fonduri alocate de toate primăriile comunelor pe care le deservește substația Ripiceni, respectiv: Ripiceni, Manoleasa, Mihălășeni și Dângeni.

La inaugurarea noii structuri au participat președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, parlamentarii Alexandra Huțu și Lucian Trufin, subprefectul Paula Berențan, conducerea Direcției de Sănătate Publică, precum și angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani și primarii comunelor deservite.

Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani a mai amenajat o substație, inaugurată, în această săptămână, în comuna Lunca.
Cele două substații vor fi deservite de câte o ambulanță tip B2 cu asistent și ambulanțier timp de 24 de ore.

Substațiile de la Ripiceni și Lunca vor deservi, în total, 28.000 de locuitori, adică 15% din suprafața județului Botoșani pe o rază de 800 de km pătrați.
Pentru început la cele două substații va activa personalul care a lucrat pe perioada stării de urgență.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri