Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Lucrări avansate pe Lotul 2 al Drumului Strategic

12 iunie 2023 | Video

Lucrările la Lotul 2 al Drumului Strategic, Răuseni – Hlipiceni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești, avansează într-un ritm susținut, constructorii reușind să aștearnă stratul de uzură pe aproximativ 40% din lungimea sectorului de 51 de kilometri.
Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, și vicepreședintele Dorin Birta au verificat în teren stadiul lucrărilor. „Drumul Strategic este principalul obiectiv pe care l-am asumat în momentul preluării mandatului de președinte al Consiliului Județean. În urmă cu doi ani și jumătate, când nici măcar licitația nu era finalizată, puțini mai credeau că aceast proiect va fi implementat. Astăzi, axa strategică din Botoșani este cea mai avansată lucrare de acest fel din regiune. Avem promisiunea constructorului că va finaliza cu tunarea stratului de uzură în cîteva săptămâni, după care va trece la efectuarea marcajelor. Solicitarea noastră, a conducerii Consiliului Județean, rămâne aceeași: să efectueze lucrări de calitate în termenii contractuali”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.
Pe ultima sută de metri sunt și lucrările la hidraulica drumului, trotuare și asigurarea acceselor pe proprietăți. „Ritmul lucrărilor este susținut, constructorii fiind deciși să finalizeze cât mai repede și bine acest lot. Prin modernizarea Drumului Strategic rezolvăm una dintre cele mai grave probleme ale rețelei de drumuri județene, care a ajuns la un nivel bun, comparabil cu cel din județele dezvoltate. Vom continua să punem accent pe lucrările de infrastructură rutieră, Consiliul Județean Botoșani având în implementare mai multe proiecte în acest sens”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.
Drumul Strategic măsoară 106 kilometri, reprezentând peste 16% din totalul rețelei de drumuri județene din Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri