Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Lucrări de amploare în comuna Broscăuți. Sală de sport modernă, covor asfaltic și extindere rețea de apă

15 mai 2020 | Video

VIDEO:

Pandemia nu a împiedicat administrațiile locale să continue investițiile începute.În comuna Broscăuți șantierele sunt deschise și se lucrează intens pentru finalizarea unor proiecte pe care comunitatea le așteaptă de ani de zile.

Unul dintre acestea este Sala de Sport, una dintre cele mai mari din județul Botoșani. Început în luna februarie, obiectivul, în valoare de 9,1 milioane de lei, are toate șansele ca la toamnă să găzduiască prima activitate sportivă, spune primarul Costel Agheorghițoaei.

„O sala de sport ale căror lucrări au început în luna februarie. Avem noroc de un constructor eficient, un constructor care chiar ne uimește cu rapiditatea cu care se mișcă. O sala de sport în valoare de 9100 000 lei, într-o suprafață construită de 3600 de metri și 1600 metri utilă, prevăzută cu 180 de locuri, una dintre cele mai mari din județul Botoșani”, a declarat Costel Agheorghitoae, primarul comunei Broscauti.

De departe, cel mai important proiect este cel de extindere a rețelelor de apă și canalizare din Broscăuți. Construite pe o lungime de aproape 12 km, acestea vor aduce în sute de locuințe cea mai vitală dintre utilități- APA.

„Lucrările de extindere și canalizare în valoare de 9 270 ooo de lei, pe o lungime de 11,8 kilometri. Vor beneficia în momentul de față, pentru început 250 de familii. Pe rețea se mai pot branșă încă 100 de familii”, a mai adăugat edilul comunei.

Și pentru că își dorește pentru locuitorii săi condiții civilizate de trai, așa cum e normal într-o comunitatea europeană, primarul împreună cu administrația locală face eforturi pentru ca și în comuna Broscăuți să ajungă rețeaua de gaze naturale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri