Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Lucrările de extindere a Unității de asistență medico-socială din comuna Mihăileni s-au finalizat

3 iunie 2024 | TOP Stiri, Video


Lucrările de extindere a Unității de asistență medico-socială din comuna Mihăileni s-au finalizat. Consiliul Județean a construit un nou sediu administrativ, care va asigura condiții mai bune pentru angajații instituției,

Este vorba de un proiect de investiții a cărui valoare totală, inclusiv TVA și cheltuielile neprevăzute, depășește două milioane de lei, bani asigurați din bugetul județului Botoșani.

La recepția lucrărilor au fort prezenți președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, împreună cu vicepreședintele Dorin Birta, parlamentari, consilieri județeni, primarul comunei Mihăileni, Laurențiu Barbacariu, dar și conducerea și angajații unității de asistență medico-socială.

Ca urmare a acestei investiții, Unitatea de asistență medico-socială de la Mihăileni are posibilitatea de a crește capacitatea de cazare de la 24 la 34 de paturi, vechiul sediu administrativ fiind transformat în salon.

Asta înseamnă acordarea de servicii de îngrijire, servicii medicale, precum și servicii sociale unui număr mai mare de persoane cu nevoi medico-sociale.

Unitatea a fost înființată și are personalitate juridică începând cu 01.10.2003 , prin reorganizarea secției exterioare Mihăileni din structura Spitalului Dorohoi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri