Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Lucrările de investiții și reabilitare a secțiilor infecțioase adulți și pediatrie, aproape finalizate

1 septembrie 2021 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici și managerul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, Doina Caba, au inspectat lucrările de investiții și reabilitare a secțiilor infecțioase adulți și pediatrie.

Consiliul Județean a pus la dispoziția Spitalului fondurile necesare pentru reabilitarea instalațiilor de oxigen și a celor electrice pentru cele două corpuri ale Secției de Infecțioase. Saloanele Covid pot asigura două surse de oxigen pentru pacienții grav, iar acum cadrele medicale pot oferi servicii la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță.

Lucrările vor trebui finalizate până la finele lunii octombrie, însă constructorul a promis că proiectul va fi închis înainte de termen, astfel încât și această secție să fie cât mai repede disponibilă pentru pacienți.

Reprezentanții Spitalului și cei ai Consiliului Județean conlucrează la un proiect prin care sumele cheltuite în această modernizare, aproximativ 1,6 milioane de lei, să fie recuperate din fondurile europene destinate luptei împotriva pandemiei de Covid.

Pe lângă proiectele cu finanțare europeană ce vizează Unitatea de Primiri Urgență și cele două ambulatoare, Pediatrie și Obstetrică-Ginecologie, în această vară s-au investit bani în ridicarea standardelor de calitate pe secțiile Chirurgie Generală, Medicală II și Oncologie. În plus, Consiliul Județean pregătește noi proiecte, căutând totodată sursele de finanțare pentru investițiile atât de necesare dezvoltării infrastructurii sanitare a întregului județ.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri