Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:17, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 81 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Magia Crăciunului a fost adusă, mai devreme, în satul Doina, comuna Răuseni!

12 decembrie 2022 | Video


Copii și tineri din comună, dar și din satele învecinate, au vestit nașterea Domnului Isus Hristos printr-un Concert de colinde „Hristos Se naște, slăviți-L”! .

Prima ediție a fost organizată de preotul Vasile Borcilă, parohul bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Doina, cu binecuvântarea IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Evenimentul a reunit cete de colindători din zonă dar și din județele Iași, Neamț și Republica Moldova. S-au remarcat Corul „Trifoiașii” al Parohiei Doina, micuțele artiste talentate Anya Maria Olariu, Eliza Chiru, Raluca și Maria Jijie, dar și elevii școlii nr. 1 Călărași.

Cu toții au transmis bucuria perioadei sfinte în care ne aflăm, mesajul și îndemnul de a fi mai buni, mai iertători, mai apropiați de Dumnezeu și în special, mai uniți, bucurându-ne împreună.

Concertul s-a bucurat de susținerea primarului Maria Jijjie și a altor oameni generoși. Au răspuns invitației președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, subprefectul Paula Berențan și consilierii județeni Cristina Breșug și Constantin Pătrăuceanu.

Colindătorii, mici și mari, au primit, așa cum se cuvine, câte un mic dar de Crăciun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri