VIDEO/FOTO „Mama e iubire pe pământ”, spectacol organizat de Școala Gimnazială Nr. 1 Mihălășeni cu sprijinul primarului Daniel Claudiu Chelariu și a Consiliului Local

VEZI STIREA IN FORMAT VIDEO

Pentru că în anotimpul florilor este sărbătorită cea mai dragă ființă de pe pământ, elevii Școlii Gimnaziale nr 1 din Mihălășeni au întâmpinat primăvara cu un spectacol organizat de corul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Mihălășeni cu sprijinul primarului Daniel Claudiu Chelariu și Consiliului Local Mihălășeni.

Și-au exprimat recunoștința față de cea mai dragă ființă din viața lor așa cum știu ei mai bine, prin cântec și vers. Cei mai talentați dintre copii au urcat, pe rând, pe scenă, și au transmis, cu emoție, cu dragoste, cu mulțumire, mesajul tuturor copiilor din satele comunei: “Mama e iubire pe pământ”.

Corul Școlii din Mihălășeni, interpreți vocali sau instrumentali din localitate, invitați din alte sate, soliști consacrați, între care Celina Gherghelaș și Constantin Petrescu, sau Ansamblul „Spic de Grâu” din comuna Dobârceni, și-au unit glasurile pentru a aduce omagiu mamei, celei ce dă viață, încălzește inimi, modelează oameni, este acolo, pentru fiecare dintre copiii săi, chiar și atunci când ei, la rândul lor, devin părinți. Izvor nesecat de înțelegere,grijă și iubire, pentru veșnicie.

Au retrăit momente prețioase la Mihălășeni și președintele CJ Botoșani, Doina Federovici, consilieri județeni și șefi de instituții.

(Visited 637 times, 1 visits today)