Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:39, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 82 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Mare de oameni prezentă la Zilele Comunei Dersca

21 august 2023 | Video

Luna August aduce încă două zile dă sărbătoare pentru locuitorii comunei Dersca! Primarul Mihai Cazacu, Primăria și Consiliul Local și-au dat mâna și au organizat, în premieră, Zilele Comunei Dersca. Un eveniment care a reunit familiile împrăștiate în toate colțurile lumii, a întărit legăturile între oameni și a adus bucurie, distracție și recunoștință.

Evenimentul a debutat sâmbătă, la ora 13:00 cu Festivitatea de premiere a celor mai longevive familii din comună, ajunse la Nunta de Aur. Au fost felicitate în fața întregii comunități, dar și a invitaților și oaspeților prezenți la această sărbătoare. Între ei, parlamentarii social democrați Alexandra Hutu si Dan Slincu, subrefectii Paula Berentan si Tiberiu Manolache, Doina Federovici, presedintele CJ Botosani, Dorin Birta vicepresedintele CJ Botosani, colegi primari, directori de instituții, fii ai satului.

La rândul lor, elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele școlare, au fost premiați de autoritățile locale, în același cadru solemn.

Pe lângă însemnele respectului și recunoștinței, cuplurile de aur au primit în dar și un spectacol de neuitat, susținut de Ansamblul Vocal-Folcloric ”Flori de Măr”, Nicolae Vieru, Fanfara Lozneanca și Dan Doboș, iar olimpicii și consătenii lor mai tineri s-au distrat împreună cu Jimmy Dub și MerCore.

Petrecerea a continuat și duminică, de la orele amiezii și până seara târziu. Au asigurat buna dispoziție : Ansamblul Vocal-Folcloric ”Flori de Măr”, Vasile Ostafe, Marius Zgâianu, Ansamblul de cântece și dansuri populare „Mugurelul Mărgineanca”, Angelica Flutur, Diana Rotariu și Dj Navy. Seara de duminică s-a terminat cu o petrecere cu spumă!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri