Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:22, 29 februarie 2024
temperature icon 4°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:55
Sunset Sunset: 17:56

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Mihalaseni: „Balul Gospodarilor” a ajuns la a doua ediție

21 august 2023 | Video

După ce au trudit jumătate de an, și se pregătesc, din nou, de campania de toamnă, oamenii gospodari își mai trag sufletul la un pahar de vorbă și de voie bună. În comuna Mihălășeni, este timp și de… bal. Un Bal al Gospodarilor, așa cum l-a numit administrația locală, care să scoată oamenii din case și să le ofere prilej de destindere și voie bună, de promovare a tradițiilor, obiceiurilor și chiar a gastronomiei locale.

La inițiativa primarului Claudiu Chelariu, Primăria și Consiliul Local au depus toate eforturile ca acest eveniment să se repete în fiecare an. Așa că și în această vară, luna august a adus, împreună, localnici de toate vârstele, de-ai locului, sau întorși, pentru o vreme, acasă, la părinți.

Duminică, 20 august, parcarea din zona Căminului Cultural din comună a devenit neîncăpătoare. Toată suflarea satului s-a strâns la horă, alături de cei care le-au încântat auzul și sufletul.

Marius Zgâianu, Celina Gherghelaș, Marian Hatman, Ana Maria Pușcașu, Eusebiu Toma, Vasile Dumitru Ostafi, Anastasia Todirică, Miruna Iustina Gireadă, dar și tinere talente ale comunei Mihălășeni.

Au fost alături de primarul Claudiu Chelariu și de locuitorii din Mihălaseni, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, parlamentari social democrați Alexandra Hutu si Lucian Trufin, reprezentanți ai Prefecturii și primari din localitățile învecinate.

Seara s-a încheiat cu o discotecă pentru cei tineri și un foc de artificii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri