VIDEO/FOTO O zi minunată în lumea copiilor!

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Parlamentarii Alexandra Huțu și Dan Șlincu au fost, pentru o zi, ghizi și coechipierii copiilor din 3 comune ale județului.
Deputații PSD au invitat 100 de copii din Șendriceni, Vârfu Câmpului și Văculești, într-o excursie pe care cei mici nu o vor uita niciodată.

Însoțiți de primari și de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, cu toții au vizitat, mai întâi, Mănăstirea Gorovei, lăcaș de cult cu o istorie de peste 280 de ani, ridicat în Poiana Gura-Văii. Apoi au pornit, hai hui, prin pădure, nu înainte de a învăța, de la pădurari, cum să recunoască plantele și urmele lăsate de animale, cum să le protejeze și cum să fie vigilenți, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Apoi s-au oprit în poiană, unde s-a desfășurat partea cea mai distractivă a excursiei. S-au împărțit în echipe și s-au întrecut în tot felul de activități sportive interactive, spre bucuria tuturor.

Astfel, copiii din cele trei comune au avut ocazia să se cunoască, să socializeze, să se împrietenească, să se bucure de natură și să petreacă timp de calitate împreună, de Ziua Internațională a Copilului. La final și-au povestit impresiile la un picnic cu pizza si suc și și-au mărturisit că își doresc să repete o astfel de experiență.

(Visited 313 times, 1 visits today)