Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:30, 21 iulie 2024
temperature icon 23°C
cer acoperit de nori
Humidity 76 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 14 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Peste 100 de copii din comuna Șendriceni se bucură, în aceste zile, de o scurtă, dar frumoasă vacanță de vară

28 iulie 2023 | Video

Peste 100 de copii din comuna Șendriceni se bucură, în aceste zile, de o scurtă, dar frumoasă vacanță de vară, organizată de autoritățile locale special pentru ei.

Primăria comunei Șendriceni, Liceul “Alexandru Vlahuță” Șendriceni, și parohiile Strahova din satul Șendriceni și Dumbrăvița din comuna Ibănești organizează, în perioada 28-30 iulie, a cincea ediție a proiectului educațional “Șendriceni 100”.

Proiectul, bazat pe un parteneriat solid între cele trei instituții de bază ale societății- primăria, școala și biserica- vine ca o continuare și completare a educației formale pentru 100 de copii cu vârste între 7 și 18 ani care provin din familii defavorizate social, familii monoparentale, cu venituri modeste sau cu părinți plecați în străinătate.

3 zile frumoase de vară sunt colorate cu muzică, jocuri, veselie și candoare.

La căminul cultural din satul Ghilia se desfășoară ateliere, jocuri, spectacole, dialoguri interactive, vânătoare de comori, proiecții de filme în aer liber dar și activități de consiliere și orientare vocațională.

Tot prin grija administrației locale, a primarului Marin Dohotariu, copiii au asigurat transportul de la și către domiciliu și o masă la prânz.

Zilele frumoase de vară sunt colorate cu muzică, jocuri, veselie și candoare.
Deschiderea ediției din acest an a Taberei organizate la Șendriceni a fost motiv de bucurie și pentru cei mari.
Au împărtășit emoțiile copilăriei și președintele CJ Botoșani Doina Federovici, vicepresedintele CJ, Dorin Birta, parlamentarii social- democrați Alexandra Hutu si Dan Slincu.

Proiectul are un impact major în viața copiilor care leagă prietenii, socializează, se dezvoltă și își însușesc valori autentice creștine și românești, dar primesc, în plus, poate prima, ultima sau chiar singura vacanță de până acum.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri