Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a fost premiată de revista CAPITAL și inclusă în „Top 100 Femei de Succes”

17 iunie 2022 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a fost premiată, joi, pentru „Creșterea spectaculoasă a investițiilor în județul Botoșani”.

Premiul a fost acordat de revista specială „Top 100 Femei de Succes”, realizată de Capital, în cadrul unei Gale la care au participat miniștri, oameni de afaceri și reprezentanți ai administrației publice.

Potrivit organizatorilor, în primele 3 luni ale anului 2022 președintele CJ Botoșani, Doina Federovici, a reușit performanța de a atrage 11 milioane de euro venituri, dintre care 7 milioane euro fonduri europene. În 2021, investițiile au însumat 33 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât în ultimii 5 ani.

Premiul special este unul din cele două acordate de Revista Capital singurelor două femei președinte de Consiliu Județean din România. Celălalt a fost acordat Danielei Cîmpean, președintele CJ Sibiu, pentru „Implicarea în construcția noului Spital Județean Sibiu”.

Președintele Consiliului Județean Botoșani a fost însoțită,, la București, de familie.

Pe aceeași scenă au urcat alte două botoșănence. Canotoarea Elisabeta Lipă a împărțit premiul cu alte două canotare de aur: Simona Radiș și suceveanca Ancuța Bodnar.

Revista și-a propus să scoată în evidență 10 femei din administrația locală a României care fac performanță, În cadrul Galei „Top 100 Femei de succes”, 5 doamne au fost premiate de CAPITAL pentru reușitele pe care le-au atins, una dintre ele fiind ministrul Familiei Gabriela Firea, singurul ministru femeie din România.

„Top 100 Femei de Succes” este un proiect editorial simbol ce prezintă realizările celor mai puternice femei din România din zece domenii cheia: afaceri, management, comunicare, societate civilă, politică, justiție, sport și spectacol, medicină, mass media și expate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri