Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Purtător de vitejie, de jertfă și de sacrificiu tricolorul a fost cinstit, ca în fiecare an, și de social democrații botoșăneni

26 iunie 2023 | Video

Purtător de vitejie, de jertfă și de sacrificiu, chemare spre unire și spre libertate, martorul trăirilor înalte ale neamului nostru, îndemn spre izbândă şi glorie, carte de istorie și „onoarea țării”- așa cum l-a numit Cuza, tricolorul a fost cinstit, ca în fiecare an, și de social democrații botoșăneni.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, subprefecții Paula Berențan și Tiberiu Manolache, consilieri județeni și locali și tineri social-democrați, au paricipat la slujba de sfințire a drapelului, oficiată de preoții militari, înainte ca acesta să fie arborat pe catargul din Piața Tricolorului, în cadrul ceremoniei publice- militare și religioase – la care au asistat sute de botoșăneni.

Social democrații au dăruit, astăzi, simbolul național, botoșănenilor care au ieșit să își cinstească drapelul. Au împărțit sute de stegulețe, pentru ca oamenii să poarte cu ei istoria neamului lor.

În semn de prețuire, sediul Partidului Social Democrat a fost înfășurat în drapelul național, astfel încât social democrații să contribuie la conștientizarea în rândul locuitorilor municipiului Botoșani a importanței zilei de astăzi.

Activtăți publice prin care a fos marcată Ziua Drapelului Național au avut loc și în comuna Vlăsinești. Doi actori au evocat importanța acestui simbol național, iar nor tricolor .


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri