Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO SALĂ DE SPORT construită la nivel european pentru locuitorii comunei TUDORA

1 iunie 2020 | Video

VIDEO:

Pentru sute de elevi de la Școala Gimnazială “Tiberiu Crudu” din comuna Tudora, orele de educație fizică sunt cu adevărat o plăcere, indiferent de anotimp. Dacă până în urmă cu puțin timp erau nevoiți să facă mișcare pe holul școlii sau în clase, când terenul din curtea școlii era acoperit cu zăpadă, acum se bucură de mișcare în noua sală de sport.

Investiția de interes local propusă de primarul Mihai Petria a fost construită de Compania Națională de Investiții, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, în cadrul subprogramului “Săli de Sport”.

„Este o investiție realizată în perioada 2015-2018, investiție cu o valoare de 954 milioane de lei. Sala de sport cu o capacitate de 100 de locuri deține grupuri sanitare pentu spectatori, dușuri, vestiare pentru elevi și sportivi. Sala de sport mai este dotată cu o centrală termică , iluminat propriu și un teren de sport multifuncțional, ceea ce ne dă dreptul de a o putea folosi în orice timp al zilei, în orice anotimp și de asemenea pentru diferite sporturi”, declară Gheorghe Penciuc, președintele PSD- Tudora.

Sala de sport școlară este realizată după un proiect tip, în cadrul Programului Național de Constructii de Interes Public sau Social derulat de Compania Națională de Investiții. Investiția garantează accesul la facilitățile moderne de practicare a sporturilor, în conformitate cu standardele europene.

Este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, existând marcaje cu distanțele de siguranță aferente care permit practicarea de sporturi precum baschet, tenis sau volei. În plus, dispune de o tribună cu 100 locuri și poate fi utilizată și înafara programului școlar, atât în scop recreativ, cât și pentru alte activități non-sportive de genul celor culturale.

foto:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri