Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Sală de sport modernă, pentru copii și tineri, inaugurată în comuna Dângeni

10 martie 2024 | TOP Stiri, Video


Sală de sport modernă, pentru copiii și tinerii din comuna Dângeni a fost inaugurată, duminică, în satul Iacobeni.
Investiția, realizată de Compania Națională de Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane de euro, la care Primăria a contribuit cu alte ume pentru utilități și cheltuieli conexe.
Sala de sport are tribună și 102 locuri, este una modernă, cu teren de sport multifuncțional, cu dușuri, grupuri sanitare, parcare.

Construcția a început în martie 2023 și a fost finalizată în termen, recepția fiind semnată în decembrie 2023.
Astăzi, obiectivul a fost inaugurat și sfințit în prezența președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, vicepreședintelui Dorin Birta, senatorulul Lucian Trufin, subprefectului Paula Berențan, primarului Relu Tîrzioru și ai reprezentanților administrației publice locale, condusă de primarul Claudiu Ilaș.

Sala de sport poartă numele canotoarei Ioana Crăciun, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de vară din 2016 în proba de 8+1, legitimată în prezent la CS Botoșani.
Prezentă la acest eveniment important, canotoarea, împreună cu alți 6 sportivi de top, au primit, din partea administrației locale, titlul „Cetățean de onoare” al comunei Dângeni.

Inaugurarea Sălii de sport „Ioana Crăciun”, a fost marcată și printr-o competiție sportivă la care au participat sute de copii din zonă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri