Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Școala Gimnazială nr.7 a intrat în reabilitare energetică

18 martie 2024 | Administratie, TOP Stiri, Video

Încă un șantier a fost deschis, în această săptămână, în municipiul Botoșani. După Școala Gimnazială nr. 12, a venit rândul Școlii Gimnaziale nr.7 să intre în reabilitare energetică.
Proiectul, derulat de Primăria Municipiului Botoșani, presupune o serie de lucrări de care imobilul, construit în urmă cu 50 de ani, nu beneficiat până acum. Primarul Cosmin Andrei a inspectat, luni, obiectivul de investiții.

Valoarea lucrărilor este de 9,2 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin PNRR. După finalizarea, unitatea de învăţământ va oferi condiții confortabile celor peste 900 de elevi care urmează cursurile acestei școli.

La nivelul municipiului Botoșani vor fi reabilitate energetic 13 unități de învățământ, pentru care vor fi deschise 15 șantiere. La Liceul de Artă Ștefan Luchian va fi renovat și Atelierul iar la Școala Gimnazială Elena Rareș va fi inclusă și sala de sport.
Toate aceste proiecte de renovare totalizează 148 milioane de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri