Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:47, 20 iulie 2024
temperature icon 27°C
nori împrăștiați
Humidity 36 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 41%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:35
Sunset Sunset: 20:03

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Sfârșit de toamnă în acorduri muzicale la Dobârceni

5 noiembrie 2023 | Video

Un artist celebru, fiu al satului, a oferit localnicilor cele mai frumoase și duioase melodii din repertoriul său.

Constantin Petrescu și-a lansat, duminică, albumul „Am strâns dor în inimioară”, într-un spectacol eveniment găzduit de Căminul Cultural.

Organizat cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani și a Primăriei Dobârceni, acesta a reunit artiști celebri, dar și tinere talente, care au adus cântecul românesc acolo unde s-a născut, în inima satului.

Sub bagheta dirijorului Ion Oloieru și alături de profesioniștii „Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor-Ioan Cobâlă”, alături de Constantin Petrescu au urcat, pe scen, colegii lui de cântec: Dan Doboș, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Iustina Irimia-Cenușă, Celina Gherghelaș, Loredana Călin si nu în ultimul rând prezentatoarea spectacolului Anda Scutelnicu, dar și tinerii interpreți Elisabeta Șeremet, Teodor Gireadă și Denisa Mătăluță.

Unul dintre momentele emoționante ale spectacolului a fost interpretarea celor două generații de muzicieni din familia Petrescu: tatăl -Constantin și fiul- Mihail, pe aceeași scenă.

A fost alături de artist și membrii Ansamblului Spic de grâu din Dobârceni, dar și invitați din județ. Au împărtășit bucuria succesului președintele Cosiliului Județean Botoșani, Doina Federovici dar si Florin Gavril, consilier de Stat în cadrul aparatului propriu de lucru al Viceprim-ministrului Marian Neacșu.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea și implicarea primarului comunei Dobârceni, Dorel Bunduc. Edilul a avut, astfel, un nu prilej de a comunica cetățenilor pe care îi păstorește despre investițiile realizate și proiectele pe care le derulează sau le va derula administrația locală, pentru comunitate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri