Cele mai citite

loader-image
Botoșani
18:39, 15 aprilie 2024
temperature icon 28°C
nori împrăștiați
Humidity 45 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 12 Km/h
Clouds Clouds: 49%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:23
Sunset Sunset: 19:02

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Sprijin de la Guvern în valoare de 100.000 de euro pentru copiii instituționalizați

2 martie 2024 | TOP Stiri, Video


Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a recepționat, astăzi, la Botoșani, materiale în valoare de 100.000 de euro, destinate copiilor din centrele de plasament. Acestea au fost disponibilizate de Guvernul României din Rezervele de Stat și constau în pături, perne, lenjerii de pat, saltele, tricouri și treninguri.

Produsele vor ajunge la 328 de beneficiari din sistemul de protecție public, dar și cel gestionat de 3 ONG-uri: Casa Ioana, Casa Ruxandra și Fundația Hand of Help.Președintele CJ Botoșani, Doina Federovici și directorul DGASPC, Doina Nacu, au subliniat că aceste materiale completează investițiile pe care autoritățile le fac în interesul copiilor.

La nivel național au fost disponibilizate materiale în valoare totală de peste 19 milioane de lei, pentru 10.500 de copii instituționalizați din toate județele.Campania a fost demarată după ce, în urma controalelor inopinate din ultimele luni, ministrul a constat că e nevoie ca multe dintre aceste materiale să fie schimbate.

Ministrul Familiei a fost așteptat de parlamentari sociali-democrați, secretari de stat, cei doi subprefecți, conducerea Consiliului Județean și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri