Cele mai citite

loader-image
Botoșani
15:04, 20 aprilie 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 46 %
Wind 21 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 19 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

VIDEO/ FOTO Sute de oameni dornici de distracție, prezenți la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Floare Albastră

29 mai 2022 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Un eveniment așteptat de locuitorii comunei Mihai Eminescu, dar și de botoșănenii din alte localități, în egală măsură, a făcut ca stadionul din Ipotești să devină, în acest weekend, neîncăpător.

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Floare Albastră, organizată după doi ani de pauză cauzată de pandemie, a adunat sute de oameni dornici de distracție. Primăria comunei Mihai Eminescu și primarul Verginel Gireadă le-au oferit două spectacole de înaltă ținută.

Sâmbăta a fost dedicată tinerilor. Pentru ei, pe scenă au urcat mai întâi câțiva interpreți locali, după care seara a devenit explozivă datorită celor două artiste célèbre care și-au încântat fanii cu hiturile lor: Lidia Buble și Irina Rimes, cea din urmă într-un concert LIVE de excepție, care a adus publicul în extaz.

A doua zi a Festivalului a început cu “Nunta de aur”. Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, respectiv cele care s-au căsătorit in anii 1970, 1971 sau 1972.

Un eveniment la care au participat prefectul Sorin Cornilă și deputatul Costel Șoptică. Cu acest prilej, edilul a exprimat recunoștința și respectul față de tot ceea ce au făcut seniorii pentru comunitate și le-a oferit, în plus, un concert cu îndrăgita orchestră “Lăutarii”dirijată de maestrul Nicolae Botgros. Și-au dat concursul și câțiva interpreți de marcă ai muzicii populare românești.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri