VIDEO/FOTO Versantul de la Nicșeni, care punea mari probleme traficului din zonă INTRĂ în a doua etapă de modernizare

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Versantul de la Nicșeni, care punea mari probleme traficului din zonă, datorită alunecărilor de teren, a fost stabilizat și nivelat, astfel încât constructorul să poată începe a doua etapă de modernizare a DJ296, sectorul Roma – Nicșeni. O veste excelentă pentru întreaga comunitate din zonă.

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, vicepreședintele Dorin Birta și directorul Cătălin Ghiorghian , au efectuat o vizită de lucru pe șantierul de la Nicșeni, pentru a constata stadiul lucrărilor la una dintre cele mai grave alunecări de teren din județ, stopată printr-un proiect în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

Oficialul susține că în curând va fi demarată a doua etapă de modernizare a căii de rulare și pe DJ 293, Dumeni – Havârna. Lucrarea, care se întinde pe aproximativ un kilometru, costă 7,7 milioane de lei.

Compania Națională de Investiții a mai preluat trei proiecte privind stabilizarea altor trei sectoare de pe DJ296, care prezintă probleme din cauza alunecărilor de teren.
Un prim sector de 2,6 kilometri și se află situat la ieșirea din Botoșani spre Cișmea. Un al doilea sector, de 1,35 kilometri, este situat în vecinătatea terenului de fotbal din comuna Roma și cel de al treilea, lung de jumătate de kilometru, la intrarea în Dorobanți.

(Visited 279 times, 1 visits today)