Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO / Un PRIMAR (DE)VOTAT! ASTĂZI: Comuna UNTENI – prima parte

12 septembrie 2020 | Video

VIDEO:

Fără praf, fără gropi, mai multă siguranță, condiții mai bune în trafic. Așa este acum comuna Unțeni, unde utilajele aștern asfalt pe cele mai circulate căi de acces.

Drumul comunal DC 29, Burlești – Unțeni și DN 29- Mânăstireni, au beneficiat de lucrări de modernizare, datorită proiectelor depuse de primarul Constantin Paladi, care își dorește condiții mai bune de trai pentru locuitorii pe care îi reprezintă și care l-au ales. Modernizarea, realizată în două etape, a costat 1,28 de milioane de lei, bani alocați de Ministerul, Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

În această perioadă se toarnă asfalt și se amenajează șanțuri, rigole, podețe și ale carosabile pe ultimii 12, 5 km de drum. Investiția se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală implementat de PSD, cu susținerea senatorului Doina Federovici.

În paralel, celelalte drumuri sătești sunt supuse procesului de întreținere și reabilitare, prin reprofilare și împietruire, pentru care au fost alocate, până acum, 160.000 de lei.

În agenda primarului Constantin Paladi se regăsește și asfaltarea drumurilor sătești Mănăstireni, Unșeni și Burlești.

O altă prioritate a primarului Constantin Paladi este aducțiunea de gaz metan. Primăria a alocat 135.000 de lei pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru „Înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în Comuna Unţeni și satele componente (Unţeni, Mânăstireni, Burla, Soroceni și Burleşti)”.

Avantajată de distanța mică față de municipiul reședință de județ, de numai 14 km, comuna poate beneficia de această investiție care va încuraja agenții economici să dezvolte afaceri în zonă. Iar cele peste 1.300 de gospodării se vor putea racorda pentru a beneficia de gazul care aduce o parte din confortul urban și gospodăriilor de la țară.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri