Cele mai citite

loader-image
Botoșani
07:58, 20 iulie 2024
temperature icon 24°C
cer acoperit de nori
Humidity 50 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:35
Sunset Sunset: 20:03

Ultimele Știri

Vlad Plăcintă, președintele organizației „Salvează o inimă”, nominalizat la Gala Omului Anului

22 noiembrie 2023 | Eveniment

Botoşăneanul Vlad Plăcintă, președintele organizației „Salvează o inimă” se află printre cei 13 finaliști ai Galei organizate de postul public de televiziune.

Gala din 1 Decembrie, care se va desfășura în splendoarea Palatului Regal și va fi moderată de distinșii jurnaliști Alina Stancu și Mihai Rădulescu, promite a fi o seară de neuitat. Aceasta nu va fi doar o celebrare a realizărilor individuale, ci și un prilej de a reflecta la impactul și semnificația gesturilor noastre, fiecare portret dezvăluind esența a ceea ce înseamnă să fii un erou în cotidian.

„Cu recunoștință în suflet, îmi îndrept cuvintele către fiecare dintre voi, mărturisindu-vă că sunt profund onorat să fiu numărat printre cei 13 eroi nominalizați la Gala Omului Anului, organizată de TVR. Privind în urmă la drumul parcurs, la momentele care mi-au sculptat existența, simt că fiecare pas a fost îndrumat de un scop mai mare decât mine. Fie ca această experiență să fie un far călăuzitor pentru toți, și să ne reamintească că, în spatele fiecărui gest nobil, stă o inimă care bate în ritmul altruismului și al speranței. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în această călătorie.Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele organizației „Salvează o inimă”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri