Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Vremea se incalzeste

21 octombrie 2013 | Fără categorie

vreme frumoasaLuni, vremea va continua sa se incalzeasca usor si va deveni mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil in sudul tarii, dar va prezenta unele innorari in restul teritoriului. Izolat si trecator, va ploua slab, in regiunile intracarpatice si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in Maramures si 24 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime intre 2 si 13 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase local se va semnala ceata.
Marti, valorile termice vor fi mai ridicate decat mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 7 si 15 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 3 grade.
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nord-vestice si la munte, iar noaptea si in Moldova, dar numai izolat va ploua slab sau va burnita. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri